dimarts, 21 d’abril del 2015

Escola Riu Clar

LA CLASSE DELS PASTISSERS. P3

Vam començar el treball del conte de “El monstre de colors” una tarda a l’hora del conte. El vam explicar i ens va agradar moltíssim. Entre tots i totes vam anomenar tots els colors del Monstre i vam descobrir que cada color era una emoció.

Al cap d’uns dies, va arribar a la classe cinc mostres de colors diferents, cada un amb els colors ja ordenats. Vam tornar a recordar com se sentia el nostre amic segons el color que veiem.



Després cada nen i cada nena va pintar el seu pot i el seu mostre amb el color que volgués, groc, blau, vermell, negre o verd.













Quan vam acabar de pintar, vam enganxar cada monstre al seu pot.

Un altre dia vam escollir objectes retallats segons el color que havien escollit pel seu monstre de colors i ho vam enganxar a dins de cada pot.






















Seguidament, tots junts vam engaxar el nostre mostre de colors al paper d’embalar que haviem preparat especialment per al nostre monstre.




























CONTE: EL MONSTRE DE COLORS. ESCOLA RIUCLAR P4 CURS 2014/15

A la classe de P4 va arribar el conte del monstre de colors.Era un monstre… però un monstre molt especial i diferència del que podem pensar en un primer moment …no feia por!




Desprès d’explicar el conte vam pensar que podiem ajudar al monstre a treure de l’embolic de les seves emocions . El monstre resoldrà els seus problemes gràcies a una amiga que l'ajudarà a classificar les seves emocions en pots i encara més identificarà cada emoció amb un color. Posem-nos mans a l’obra!


Primer vam pintar el garbuix d’emocions…























I li vam pintar els pots per separar i ordenar les emocions:



















Acabat! I el varem penjar al passadís.





Contes com aquests ens permeten treballar d''una manera divertida i dolça el món de les emocions. El conte va donar peu a parlar de les nostres emocions i jugar a identificar els colors i ens ho vam passar genial fent-lo!!

P5





PRESENTACIÓ



SOM ELS NENS I LES NENES DE P3 I ENS DIEM LA CLASSE DELS PASTISSERS. LES NOSTRES PROFESSORES SÓN L’ANNA I LA CRISTINA. TENIM MOLTES GANES DE DESCOBRIR EL MOSTRE DE COLORS.





SOM ELS NENS I LES NENES DE P4 I ENS DIEM LA CLASSE DELS PAGESOS. LES NOSTRES PROFESSORES ES DIUEN ROSA MARIA I FANNY. ESTEM MOLT CONTENTS AMB AQUEST FANTÀSTIC CONTE.








SOM ELS NENS I LES NENS DE LA CLASSE DELS MODISTES. LES NOSTRES PROFESSORES SÓN LA MIRIAM I LA MARTA. JA ESTEM A PUNT PER A CONÈIXER AQUEST MONSTRE TAN ESPECIAL.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada