divendres, 29 de gener de 2016

Casal l'Amic 2015-2016

El grup de petits del Centre Obert i L’equip A Peu de Carrer de la Fundació Casal l’Amic participen de la nova edició del Lliga el Conte i passa’l: Ballar amb el núvols.

Com ja fa uns anys, el grup de petits del Centre Obert i l’equip d’A Peu de carrer de la Fundació Casal l’Amic participen al Lliga el Conte i passa’l, per conèixer així el conte Ballar amb els núvols.
El Centre Obert Casal l’Amic, és un servei d’acompanyament en l’aprenentatge personal per a infants i les seves famílies dins la seva comunitat i territori de referència. La finalitat de la tasca socioeducativa que es desenvolupa en aquest projecte és proporcionar atenció als menors afavorint el seu desenvolupament personal, integració social i adquisició d’aprenentatges, prevenir i detectar situacions de risc i compensar dèficits socioeducatius.
Està format per tres educadors l’Anabel, el Jesús i la Noemí i quatre grups d’infants. El grup que participa al Lliga conte i passa’l és el grup de petits! Us presentem al Mohammed, la Hajar, el Pedro, la Halima, l‘Anabel, el Zakaria, el Youssef, l’Aaron, la Roua i la Wacila.

El projecte A Peu de Carrer està format per 4 educadors: La Natàlia, la Maria, la Carmen i el Joan Marc. Aquest projecte educatiu té com a objectiu conèixer la població del territori, especialment a infants, adolescents, joves i les seves famílies per tal d’establir-hi vincles positius i d’aquesta manera poder-los oferir un acompanyament en el seu procés de desenvolupament integral. Així com també fer de pont i canalitzar les seves necessitats i demandes a la xarxa comunitària.
Així doncs, en els propers mesos tant el grup de petits del Centre Obert com l’equip d’A Peu de Carrer a les seves dinamitzacions al carrer, treballarem a través de diferents activitats el conte Ballar amb els núvols, i després us explicarem i ensenyarem a totes i tots què hem fet i què hem après, us deixem un primer tast... Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada